Fotoalbum

2 ældre aber, 45 cm og 19 cm Begge aber er stjålet fra vores samling.

3 forskellige heste, h:14 cm

Gl. Zebraer.

Zebra. Reklamegave benyttet af Monberg & Thorsen. Stemplet " MT 36 34 33 66 ".

Elefant, 12,5 cm. Stjålet fra vores samling.

Gl.Kanin, 15,5 cm.

Stor bjørn, højde 26 cm.

Gl. bjørn 12 cm, med papir label.

2 Bjørne, på 14 cm. Den tv. er nystemplet under den ene fod "Kay Bojesen Design Copyright" og den anden th. er fra starten af 90'erne stemplet "Kay Bojesen Denmark Copyright"

Gyngehest

Gyngehest.

Hund

Den nye gravhund i Valnøddetræ.

Den nye kanin. Stjålet fra vores samling.

Den nye Flodhest.

Den nye sangfugl Kay. Sangfuglen er i al respekt døbt Kay, og farven er kunstnerens farvorit blandt de blå nuancer.

Den nye sangfugl Sunshine. En af de fem oprindelige farvekombinationer skabt af K.B.

Den nye sangfugl Pop. Kay Bojesen elskede danskvand, soda pop. Den orange farve minder om barndommens sodavand med stribede sugerør.

Sangfugl Otto. Kay og Erna Bojesen eneste barn. Han ser yderst nobel ud sammen med sit livs kærlighed, Sangfuglen Ruth. Udgået.

Den nye sangfugl Ruth. Bojesens svenske svigerdatter en munter, charmerende kvinde fuld af energi og varme.

Den nye sangfugl Peter. Bojesens ældste barnebarn.En elegant, moderne gentleman !

Udgåer. Rødekors sangfuglen var et bidrager til at hjælpe dem i særlig nød. De hvide fugle med røde ben og rødt næb er lavet i Røde Kors egne farver, og for hver fugl, der bliver solgt, giver Kay Bojesen Danmark et bidrag til Dansk Røde kors. Alle Røde Kors fuglene er solgt, og Dansk Røde Kors har modtage en flot check på 150.000 kr. fra Kay Bojesen Denmark. Sangfuglen blev kun solgt i Danmark i et begrænset antal på 15.000 stk.

Sangfuglen Ernst. Efteråret 2013 sender Kay Bojesen Denmark en stærk og nobel nyhed på markedet, når sangfuglefamilien får følgeskab af et syvende medlem. Den distingverede gentleman ”Ernst”, der med sine diskrete gråtoner og markante sorte næb passer perfekt til tidens grafiske interiørtendenser. Ernst er opkaldt efter Kay Bojesens far, som i en årrække stod bag den satiriske udgivelse ”Blæksprutten”, og den kendte forlægger gav i rigt mål sit humør, fantasi og legesyge videre til sin berømte søn. Det honorerer Kay Bojesen Denmark nu ved at tilegne den seneste sangfugl til Bojesen senior og gøre Ernst til flokkens overhoved. Alt andet ville næsten også være pip…

Den nye sangfugl Alfred,som er en sød fugl i lyst og mørkt egetræ.

Sangfugl Rose. Rose er lavet som jule/firma gave dec. 2014 til sygehuset Lillebælt og er fremstillet i et oplag af omkring 5.500 - 6.000 stk. og har aldrig været tilgængelig i butikker.

Den nye søpapegøje.

Et par søde turtelduer ( Lovebirds ) udført i natur eg og røget eg.

Ny stor abe.

Ny abe 7/14. i Rosendahl`s mellemstørrelse på 28 cm. Den har nr. 76 - ud af 500 nummererede eksemplare.

Ny lille abe 19 cm.

De tre størrelser aber.

Kay Bojesen designede aben i 1951 fremstillet i teak- og limbatræ. Denne abe har det samme velkendte design med den smilende linje, men er til forskel fremstillet i natur eg. Aben i eg er unik og har aldrig været sat i produktion. Aben måler 20 cm i højden. Denne abe er produceret til fordel for AIDS-Fondet i anledning af World AIDS day.

Gl. abe 19 cm. Stemplet under den ene fod "Kay Bojesen Denmark" og under den anden "Copyright"

Gl. ring af teaktræ til aben fra 1951-52. Udvendig dia. 95 mm Indvendig dia. 67 mm. En tilsvarende er også stjålet fra vores samling.

Gl. flodhest L : 27 cm stemplet "Kay Bojesen Copyright Denmark"

Hunden Tim, ustemplet.

Elefant.

Bjørn.

Elefant (lidt ældre udgave) uåbnet i Rosendahl jungleæske.

Aber (lidt ældre udgave) uåbnet, bemærk: 2 forskællige jungleæsker fra Rosendahl.

Gl. Søpapegøje 17 cm.

Gl. Stor Søpapegøje 29 cm, her vist sammen med en på 17 cm.

Gl. gravhund i mahogni, stemplet "Kay Bojesen Copyright Denmark"

Den nye Zebra 2015

Studenterhue (rød) til den lille abe 2015.

Studenterhue (blå) til den lille abe 2015

Den nye Tim hund, røget eg, 2015

Den nye Tim hund, natur eg, 2015

Hest i Valnøddetræ, efteråret 2015.

Spurvene, som Kay Bojesen designede i 1935 og som nu får ny luft under vingerne. Foråret 2016 lancerer Kay Bojesen Denmark den kvidrende nyhed komplet med landingsplanke til de syv farverige småfugle, der har navn efter ugens dage. Alle fugle i sættet er opkaldt efter en ugedag og udstyret med en magnet, der sikrer, at ingen spurv flyver af planken, men pænt bliver på sin plads i reolen eller på sofabordets dekorative bakke. Det står naturligvis frit for at arrangere Spurve-designet efter farvepræferencer, mens det for de mindste Kay Bojesen fans er en utraditionel og legende måde at lære ugens dage på, når fuglene placeres i rækkefølge, og der kommer kulør på selv den mest grå mandag.

Gl. Hest, ubehandlet bøgetræ.

Studenterhue (rød) til den mellemste abe, nyhed foråret 2016.

Studenterhue (blå) til den mellemste abe, nyhed foråret 2016.

Den nye Flodhest, Okt. 2016 Flodhesten var oprindeligt designet i 1955 til at holde styr på blyanten på skrivebordet, og denne opdaterede udgave er lavet af bøg og belagt med sort tavlemaling, så du kan skrive beskeder, små notater eller bruge den som huskeliste på skrivebordet. Flodhesten er ca. 2 cm højere og bredere end den nuværende i sortimentet, hvilket gør den let at tegne og skrive på. Det hvide tavlekridt medfølger i æsken. En Kay Bojesen klassiker, der vil følge sin ejer gennem hele livet.

Gl. elefant, stemplet med oval stempel "Kay Bojesen Copyright Denmark"

Hest i bøgetræ, efteråret 2016.

Nissehue til aben, efteråret 2016.

Skoletaske til Bla. aben. Dette er dog ikke fra Kay Bojesen, men syndes alligevel den skulle med på denne hjemmeside, tasken er fra Kjær & Bak.

Briller til Bla. aben. Dette er dog ikke fra Kay Bojesen, men syndes alligevel den skulle med på denne hjemmeside, tasken er fra Kjær & Bak.

Nathue/nissehue vendbar, til Bla. aben. Dette er dog ikke fra Kay Bojesen, men syndes alligevel den skulle med på denne hjemmeside, tasken er fra Kjær & Bak.

Nissehue/nathue vendbar, til Bla. aben. Dette er dog ikke fra Kay Bojesen, men syndes alligevel den skulle med på denne hjemmeside, tasken er fra Kjær & Bak.

Fugle hus til sangfuglene, ubrugt, kun lavet til udstillings brug, fra 2008

Bjørn (lidt ældre udgave) uåbnet i Rosendahl jungleæske.

De to gule spurve på pind er tegnet af Kay Bojesen og fremstillet i malet bøgetræ. De charmerende fugle kom til verden omkring 1935 og den gule spurv er den eneste, der er sat i produktion af Kay Bojesen selv. De små spurve sad oprindeligt i planter i Kay Bojesens hjem på Bella Vista, og de er fortsat en skøn dekoration til blomster- og plantearrangementer, nyhed foråret 2017.

Mågen er en uro tegnet af Kay Bojesen, der er fremstillet i malet bøgetræ. Mågen er et unika blandt Kay Bojesens dyr, og blev oprindeligt kun fremstillet i 23 unikke eksemplarer til en udstilling i 1954. I dag er mågen igen i produktion i tre forskellige størrelser. Uroen har en speciallavet fjeder, der giver mågen en rolig, vuggende bevægelse. Dette er den største måge, som også er den oprindelige størrelse, 42 CM X 36 CM. nyhed foråret 2017.

Mågen, tegnet af Kay Bojesen, er fremstillet i malet bøg og er et unika blandt Kay Bojesens fantasifulde trædyr. Den blev oprindeligt fremstillet til en udstilling i 1954 i 23 eksemplarer. Mågen kommer i dag i tre størrelser, der alle er ophængt i specialfremstillede fjedre som sikrer uroen en vuggende og rolig bevægelse. Denne måge er den mellemste størrelse, 31 CM X 27 CM. nyhed foråret 2017.

Mågen er tegnet af Kay Bojesen og fremstillet i malet bøgetræ. Oprindeligt blev mågen kun fremstillet i 23 eksemplarer til en udstilling i 1954. I dag er den unikke måge igen i produktion i tre forskellige størrelser. Mågen er ophængt i en specialfremstillet fjeder, der sikrer en rolig, vuggende bevægelse. Dette er den mindste af de tre måger, 21 CM X 18 CM. nyhed foråret 2017.

Med sin sorte fjerpragt er Ravn et klassisk og stilrent indslag i den ellers smukke og farverige fugleflok fra Kay Bojesen, nyhed foråret 2017.

LINDBERG-abe: Dette er en Kay Bojesen abe som LINDBERG selv har bejdset sort og derefter har indlagt et LINDBERG-logo i. Logoet er graveret i en titaniumplade som er placeret på bagsiden af den ene arm. Denne abe kan ikke købes og benyttes udelukkende internt som gave. Vi takker mange gange for denne donation til vores samling.

Den nye abe er lavet i ubehandlet eg og røget eg, sep. 2017

Den nye abe er lavet i ubehandlet eg og ahorntræ, sep. 2017

Bloddoner fuglen Peter, med rød dråbe, har kunne fåes som gave ved 50 tapninger, har en bloddonordråbe under halen.(udgået)

Bloddoner fuglen Pop, med rød dråbe, har kunne fåes som gave ved 50 tapninger, har en bloddonordråbe under halen.(udgået)

FRIE fuglen. Fuglen med Frie Funktionærer logoet indgraveret, er lavet som repræsentationsgave. En speciel gave de uddeler, i forbindelse med større begivenheder (jubilæer, receptioner m.v.). Og den bliver stadig brugt som repræsentationsgave den dag i dag. Den menes at være produceret af to gange, og at der i alt er produceret ca. 150 stk. til dato. 15-11-2017.

Metro fuglen Pop. Fuglen er en af de 300 stk. (fordelt på typen Ruth, Pop, Sunshine og Kay, alle med logotryk på) der blev produceret og givet til medarbejderne i Metroservice i 2015, som er metroenS driftsoperatør.

Bloddoner fuglen Ravn, med rød dråbe, har kunne fåes som gave ved 50 tapninger, har en bloddonordråbe under halen.(udgået)

Sangfuglen Rosie. Rosie er en intern ting og har aldrig været i handlen, og blev givet som en gave til Rosendahls medarbejdere samt nogle få VIP samarbejdspartnere tilbage i 2011. Oplaget under 100 stk.

Skive Fuglen Peter. Vi fik lavet denne gravering i forbindelse med hyldning af mestre i Skive Kommune. Det er et arrangement, hvor vi hylder idrætsudøvere, som året forinden har opnået store idrætspræstationer i konkurrencer/stævner udskrevet/arrangeret af et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund, kontinentale idrætsforbund, internationale idrætsforbund, EOC og IOC. Idrætsudøveren skal tilhøre en idrætsforening i Skive Kommune, eller bo i Skive Kommune hvis resultatet er opnået som medlem af en idrætsforening uden for Skive Kommune. Der var i 2015 i alt 78 mestre, som hver fik udleveret denne Kay Bojesen sangfugl ved hyldningen den 4. marts 2016.

AOF Ravn, med indgravering under halen. Julegave år 2017 til medarbejderne ved AOF Midt. Oplag ukendt.

Flodhest med Sun-air logo under maven, kender ikke historien eller oplag på denne. Så skriv hvis du ved noget om den.

2 Udstillings modeller med Mini aben, med og uden pris i venstre hjørne nyhed 2017

Gl. kæphest.

Mellem bjørn 25 cm, langcesret sep. 2018

Lille nissehue til mini aben. Ø: 2,5 cm. langcesret sep. 2018

Metro fuglen Kay. Fuglen er en af de 300 stk. (fordelt på typen Ruth, Pop, Sunshine og Kay, alle med logotryk på) der blev produceret og givet til medarbejderne i Metroservice i 2015, som er metroenS driftsoperatør.

Bloddoner fuglen Ravn, med grå dråbe, har kunne fåes som gave ved 50 tapninger, har en bloddonordråbe under halen.(udgået)

Bloddoner fuglen Pop, med grå dråbe, har kunne fåes som gave ved 50 tapninger, har en bloddonordråbe under halen.(udgået)

Bloddoner fuglen Peter, med grå dråbe, har kunne fåes som gave ved 50 tapninger, har en bloddonordråbe under halen.(udgået)

Kanin, i anderledes æske, muligvis ikke trykt færdig.

Gevinst Kanin. Vundet i en gætteleg i forbindelse med modeshow i Ry Hallerne, Afholdt af Ry City d. 27-09-2018. Stemplet med Sparekassen Kronjylland logo under den ene fod og Kay Bojesen Design under den anden. Anderledes æske, muligvis ikke trykt færdig.

Flodhest, i anderledes æske, muligvis ikke trykt færdig.

Abe fra 90èrne, med Danske Spil loge indgraveret bag på.

Mini Abe

Mini Elefant, langcesret sep. 2018

Sangfuglen Georg. Feb 2019 Skøn sangfugl i mørkegrøn med næb og ben beklædt i bladsølv. Sangfuglen er fra Kay Bojesen og er blevet døbt ”Sangfuglen Georg” som en hyldest til Kay Bojesens læretid som sølvsmed hos Georg Jensen, hvor han blev udlært i 1910. Den skønne grønne nuance og de fine detaljer i sølv er inspireret af gamle sølvsmykker fra denne tid og passer perfekt sammen med de andre sangfugle fra Kay Bojesen.

Otto med indgraveret bloddråbe under halen. Julegave 2017 til bestyrelsen i blodbanken. Oplag ukendt.

Gl. Kanin i Bøgetræ, sjælden. Stemplet "Kay Bojesen Denmark Copyright 1957"

Nova Nordisk Abe. Julegave 2018 til alle medarbejder, alm abe med Nova Nordisk logo stemplet på æsken. Oplag ukendt.

Greencarrier fuglen Sunshine. Historie ukendt.

Metro fuglen Ruth. Fuglen er en af de 300 stk. (fordelt på typen Ruth, Pop, Sunshine og Kay, alle med logotryk på) der blev produceret og givet til medarbejderne i Metroservice i 2015, som er metroenS driftsoperatør.

Mellem Panda. Lanceret April. 2019

Kanin i 2 træsorter. Stemplet " Copyright 1957 Kay Bojesen Denmark "

Lille Panda i WWF æske. Lanceret Sep. 2019

Lille Panda i alm. æske. Lanceret Sep. 2019

Stor Ravn. H. 20 cm. Lanceret Sep. 2019

Sorte Turtelduer.

Spurve par.

Spurve par. Julegave 2019 Regionmidtjylland, mærket under den ene fugl. Oplag ukendt.

Midtnight Blue, lanceret som B2B i England, Sverige og Island, i begrænset oplag. Nov. 2019

Carlsberg Group Elefant. Julegave til medarbejder i Carlsberg Group 2019. Oplag ca. 500-700 stk.

Carlsberg Danmark Elefant. Julegave til medarbejder i Carlsberg Danmark 2019. Oplag ca. 1500-1700 stk.

Lille Abe. Stemplet CPKelco A Huber Company under den ene fod og Kay Bojesen Denmark Copyright under den anden.Oplag og historie ukendt.

Bloddoner fuglen Otto, med rød dråbe, har kunne fåes som gave ved 50 tapninger, har en bloddonordråbe under halen.(udgået)

Elefant. Stemplet TRADIUM under den ene fod og Kay Bojesen Design Copyright under den anden.Oplag og historie ukendt.

Sort mini abe. Lanceret efteråret 2020.

Bloddoner fuglen Liv. Lanceret 2019. Ikke i handel.

Vejle Fuglen Ernst. "Givet som afskedsgave fra Vejle Kommune i 2016 for lang og tro tjeneste"

Skive Fuglen Kay. Vi fik lavet denne gravering i forbindelse med hyldning af mestre i Skive Kommune. Det er et arrangement, hvor vi hylder idrætsudøvere, som året forinden har opnået store idrætspræstationer i konkurrencer/stævner udskrevet/arrangeret af et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund, kontinentale idrætsforbund, internationale idrætsforbund, EOC og IOC. Idrætsudøveren skal tilhøre en idrætsforening i Skive Kommune, eller bo i Skive Kommune hvis resultatet er opnået som medlem af en idrætsforening uden for Skive Kommune. Der var i 2014 i alt 69 mestre, som hver fik udleveret denne Kay Bojesen sangfugl

Stor spurvepar.

Bo Bedre Turtelduer, 60 Års jubilæum, foråret 2021 (begrænset oplag).

Dyr

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lars | Svar 27.03.2020 09:25

Hej
Er du interesseret i en Gyngehest for 1930'erne? Jeg kan sende et foto hvis det har interesse?
Hilsen Lars

Henrik 27.03.2020 17:53

Hej Lars. Send gerne billeder og pris på e-mail legoogdiv@gmail.com
Mvh Henrik

Casper | Svar 03.02.2020 23:09

Hej har du en rosie til salg mvh Casper og ps elsker denne her side :) skide godt stykke arbejde

Henrik 04.02.2020 05:14

Hej Casper og tak, men har ikke en Rosie til salg. Mvh Henrik

Kenneth Jørgensen | Svar 01.09.2019 18:59

HEj rosie
Er den til salg??

Henrik 01.09.2019 20:23

Hej. Nej, det som jeg har tilsalg kommer på dba elle undet fanen KB bytte/salg. Mvh

Yvonne kjelsmark | Svar 07.02.2018 12:07

Jeg vil så gerne eje mini aben har du den til salg

Henrik 07.02.2018 18:10

Hej Yvonne
Har den ikke til salg lige pt, men det kan være at den kommer.
Mvh Henrik

Maria Johannsen | Svar 16.03.2015 18:05

Hej,
Jeg har et spørgsmål vedrørende KB hunden ''Tim''.
Måske i kan hjælpe?
Vh Maria

Henrik 16.03.2015 18:40

Hej Maria.

Ja måske, kan du ikke sende en mail til legoogdiv@gmail.com

Mvh Henrik

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.08 | 13:37

Hej sælger I en hest og en ko fra jeres samling evt også en kostald? Mvh Pia I Hansen

...
20.08 | 12:52

Hej. Tror godt jeg ved hvilke stumtjener du mener, og hvis det er den så har den ikke noget med KB at gøre. Vudering ca 1500,-

...
20.08 | 10:31

Hej har børne stumtjæner på 1 meter af Kay Bojesen, jeg gerne vil sælge hvad vil prisen være for sådan en. Mvh. Susanne.

...
15.08 | 12:51

Hej. Normalt kommer de under fanen KB bytte / salg.
Men send mig en mail på legoogdiv@gmail.com så kigger jeg på det. Mvh

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE